UA-87542483-1

Tribün Stadyum Koltuğu

Marka
Stok Kodu
MTA 703
ASGARİ SİPARİŞ ADEDİ
250
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
0,00 TL + KDV
Seçenekler
RENK
BEYAZ KIRMIZI MAVİ SARI TURUNCU YEŞİL
0,00 TL
Paylaş :

Tribün koltuklarımızı gördünüz mü?
 FİYAT VE STOK SORUNUZ.
Tribün Koltuğu 
      
Tribün Stadyum Koltuğu  Ve Bank serisi Güneş ışınlarına dayanıklı dış mekan stadyum koltuğu  tüm renklerde üretim vardır

Arkalıksız, Ultraviyole Stabilizatörü Katkılı (UV), Işık
Haslığı Yüksek(IH) Özellikli Ürün. ( Montaj
Vidaları Dâhil.)

Tamamen "Orijinal Ham madde"den üretilen ürünlerimizde, kesinlikle standart dışı (hurda) ham madde ve ağırlık artırıcı dolgu maddesi bulunmamaktadır. Orijinal ham madde kullanılması sebebiyle, stadyum koltuklarımızın renkleri parlak ve canlıdır.
* Koltuğun ön tarafı, koltukların yerinden koparılmasını engellemek için el giremeyecek şekilde tasarlanmıştır. Sırt ve bacakları rahatsız etmeyecek bir yapıda olup, ortopedik oturma özelliğine sahiptir.

* TS EN 12727 belgeli olup, üretimleri ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemine göre gerçekleşmektedir.
Müşteri talepleri doğrultusunda; Ultraviyole Stabilizatörü Katkılı, Yanmayı Geciktirici Katkılı, Işık Haslığı Yüksek, Darbelere Karşı Dayanımı Yüksek ürünler üretilebilmektedir.
 
Stadyum Koltuğu
 
Ürün alternatifleri için https://www.ofismobilyamarket.com/Stadyum-koltuk-ve-oturaklari,LA_284-2.html#labels=284-2 linkini inceleyebilirsiniz.

 

    


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tribün Stadyum Koltuğu Bahçe ve şehir mobilyaları kategorisindeki MTP Plastik markali Tribün Stadyum Koltuğu uygun fiyat kaliteli garantili Tribün Stadyum Koltuğu Ve Bank serisi Güneş ışınlarına dayanıklı dış mekan stadyum koltuğu tüm renklerde üretim vardır MTA 703
Tribün Stadyum Koltuğu

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.