UA-87542483-1

Tribün Koltuğu Arkalıklı

Marka
Stok Kodu
MTA 707
ASGARİ SİPARİŞ ADEDİ
250
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
0,00 TL + KDV
Seçenekler
RENK
BEYAZ KIRMIZI MAVİ SARI TURUNCU YEŞİL
0,00 TL
Paylaş :
Tribün koltuklarımızı incelediniz mi?
FİYAT VE STOK SORUNUZ.
 
Tribün Koltuğu               ÖZEL ÜRETİM

 Tribün Stadyum Koltuğu  Arkalıklı Güneş ışıklarına dayanıklı diş mekan stadyum koltuğu  tüm renklerde üretim vardır

* Tamamen "Orijinal Ham madde"den üretilen ürünlerimizde, kesinlikle standart dışı (hurda) hammadde ve ağırlık artırıcı dolgu maddesi bulunmamaktadır. Orijinal ham madde kullanılması sebebiyle, stadyum koltuklarımızın renkleri parlak ve canlıdır.
* Koltuğun ön tarafı, koltukların yerinden koparılmasını engellemek için el giremeyecek şekilde tasarlanmıştır. İçten kaburga takviyeli ve sırt dayama yeri çift duvarlıdır. Sırt ve bacakları rahatsız etmeyecek bir yapıda olup, ortopedik oturma özelliğine sahiptir.

* TS EN 12727 belgeli olup, üretimleri ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemine göre gerçekleşmektedir.
Müşteri talepleri doğrultusunda; Ultraviyole Stabilizatörü Katkılı, Yanmayı Geciktirici Katkılı, Işık Haslığı Yüksek, Darbelere Karşı Dayanımı Yüksek ürünler üretilebilmektedir.
 
Tribün Koltuğu
 
 
Ürün alternatifleri için https://www.ofismobilyamarket.com/Stadyum-koltuk-ve-oturaklari,LA_284-2.html#labels=284-2 linkini inceleyebilirsiniz.







 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Tribün Koltuğu Arkalıklı Bahçe sandalyeleri kategorisindeki MTP Plastik markali Tribün Koltuğu Arkalıklı uygun fiyat kaliteli garantili Tribün Stadyum Koltuğu Arkalıklı Güneş ışınlarına dayanıklı diş mekan stadyum koltuğu tüm renklerde üretim vardır MTA 707
Tribün Koltuğu Arkalıklı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.