UA-87542483-1

Soyunma Dolabı Çelik Altılı

Stok Kodu
MT 7012
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
6.600,00 TL + KDV
878,46 TL den başlayan taksitlerle!!
Seçenekler
ÇEŞİT
ÖZEL RENK STANDART RENK
7.260,00 TL
Paylaş :

Altı kişilik personel soyunma dolabı olarak kullanılmaktadır. DKP ince saçtan üretilmektedir. Üzerinde kullanılan boya elektrostatik toz boyama sistemidir. Asma kilit olarak üretilmektedir. Her kapakta hava dolaşımını sağlamak için hava boşlukları bulunmaktadır. Kapıları 90 derece açılabilir.

 

 

Boyutlar
STANDART İÇİN : 200x97x37

ÖZEL RENK İÇİN : 40x117x200H

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Soyunma Dolabı Çelik Altılı Çelik Dolaplar ve Eşyalar kategorisindeki MT Çelik Eşya markali Soyunma Dolabı Çelik Altılı uygun fiyat kaliteli garantili Tek kişilik personel soyunma dolabı olarak kullanılmaktadır. kullanılmaktadır. Üzerinde kullanılan boya elektrostatik toz boyama sistemidir. İsteğe göre asma kilit, anahtarlı kilit ve şifreli kilit olarak üretilmektedir. Her kapakta hava dolaşımını sağlamak için hava boşlukları bulunmaktadır. Renk Ürünler istediğiniz renkte boyanır.Boya ve klit farklı istenirse fiyat farkı dogar Boyutlar 185x50x40 MT 7012
Soyunma Dolabı Çelik Altılı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.