UA-87542483-1

Menü Panosu Rondo Köşe Çift Ayaklı

Stok Kodu
MT 0334
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
0,00 TL + KDV
0,00 TL
Paylaş :

Menü panolarımızı incelediniz mi?

ÇİFT AYAKLI RONDO KÖŞE MENÜ PANOSU

 Ayaklı Yönlendirme Panoları’nın , açılır kapanır çerçeveli olması istediğiniz zaman, istediğiniz kağıdı kolayca takıp, çıkarmanıza imkan verir.

Ayaklı Yönlendirme Panoları, genellikle iç mekanlarda müşterileri bilgilendirmek amacıyla kullanılan ve dış mekanlarda da iş yerlerinin ürün tanıtımları için sıklıkla kullandıkları ürünümüzdür. Ayaklı olması ve insanların dikkatini çekmesi bu ürüne avantaj sağlayan özelliklerdir.

Böylece yıllarca sorunsuz bir şekilde kullanacağınız bir reklam panosuna sahip olursunuz.
 Yönlendirme Panoları ölçüleri şöyledir;

KOD CİNSİ ÖLÇÜ FİYAT
0334 AYAKLI MENÜ PANOSU 50*70 TL+KDV-

 

Benzer ürün alternatifleri için https://www.ofismobilyamarket.com/Paravan-ve-panolar,LA_258-2.html#labels=258-2 linkini inceleyebilirsiniz.
 
menu

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Menü Panosu Rondo Köşe Çift Ayaklı Aksesuarlar ve saklama kapları kategorisindeki MT Okul Gereçleri markali Menü Panosu Rondo Köşe Çift Ayaklı uygun fiyat kaliteli garantili Ayaklı Yönlendirme Panoları’nın , açılır kapanır çerçeveli olması istediğiniz zaman, istediğiniz kağıdı kolayca takıp, çıkarmanıza imkan verir MT 0334
Menü Panosu Rondo Köşe Çift Ayaklı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.