UA-87542483-1

Mantar Pano Ahşap Çerçeveli

Stok Kodu
MT 0750
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
0,00 TL + KDV
Seçenekler
BOY ÖLÇÜ
60 X 120 cm 60 X 180 cm 60 X 200 cm 90 X 180 cm 90 X 200 cm 120 X 120 cm 120 X 180 cm 120 X 200 cm 90 X 120 cm
0,00 TL
Paylaş :

 Mantar panolarımızı incelediniz mi?

MANTAR PANO  AHŞAP ÇERÇEVELİ

Geniş Ahşap Çerçeveli Mantar Panolar, duvara monte mantar pano olarak uzun süreli kullanımı ve dayanıklılığı ile üretimimizdedir.

 Geniş Ahşap Çerçeveli Mantar Panolar, metal çerçeve’den farklı bir çerçeve arayan müşterilerimiz için özel olarak geliştirdiğimiz farklı bir üründür.

Hem dayanıklılık bakımından hem de uzun süreli kullanım açısından metal çerçeveli mantar panolardan daha çok tercih edilmektedir. M-T Geniş Ahşap Çerçeveli Mantar Panolar, ithal doğal mantar yüzeyden imal edilmektedir.

Mantar’ın anavatanı olan Portekizden ithal edilen ve yapay hiçibir madde içermeyen mantar kullanılarak üretilen M-T mantar panolar, sağlığınız için hiçbir tehdit oluşturmaz.

Hijyeniktir, kanserojen madde içermez. M-T, çocuklarınızın güvenle kullanacağı sağlıklı ürünler üretir. M-T mantar panolarda alüminyum profil elektro statik boya ile boyanıp dekoratif bir görünüme sahip olması sağlanmaktadır.

 

Ürün alternatifleri için https://www.ofismobilyamarket.com/Paravan-ve-panolar,LA_258-2.html#labels=258-2 linkini inceleyebilirsiniz.

mantar-pano
mantar-pano
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Mantar Pano Ahşap Çerçeveli Panolar kategorisindeki MT Okul Gereçleri markali Mantar Pano Ahşap Çerçeveli uygun fiyat kaliteli garantili Ahşap Çerçeveli Mantar Panolar, duvara monte mantar pano olarak uzun süreli kullanımı ve dayanıklılığı ile üretimimizdedir. MT 0750
Mantar Pano Ahşap Çerçeveli

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.