UA-87542483-1

Çift Taraflı Mobil Poster Standı 85 CM

Stok Kodu
MT 0324
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
0,00 TL + KDV
Seçenekler
BOY ÖLÇÜ
50 x 70 cm 70 x 100 cm
0,00 TL
Paylaş :

Çift taraflı poster standlarının özelliklerini incelediniz mi?

85 CM AYAKLI ÇİFT TARAFLI MOBİL POSTER STANDI

Mobil Poster Standı, reklam sektöründe olan şirketler ile işyerinin, dükkanının yada şirketinin reklamını yapmakta yardımcı bir üründür.

 mobil poster standı’nın en büyük özelliği tekerlekli olmasıdır.Böylece zaman ve mekan sınırlaması olmadan istediğiniz yerde reklamınızı yapmanıza imkan sağlar.İnsanlara doğru bilgileri, doğru bir şekilde vermek, hedefinize ulaşmanızda önem taşır.Bunun bilincinde olan M-T size uygun çözümler üretir ve sunar. Mobil Poster Standı ölçüleri şöyledir;

KOD CİNSİ ÖLÇÜ AĞIRLIK
0324 MOBİL POSTER STANDI ÇİFT TARAFLI 85CM AYAKLI 50*70 TL+KDV
0325 MOBİL POSTER STANDI ÇİFT TARAFLI 85CM AYAKLI 70*100 TL+KDV

 

Benzer ürün alternatiflerine https://www.ofismobilyamarket.com/Paravan-ve-panolar,LA_258-2.html#labels=258-2 linkini inceleyebilirsiniz.
 

 poster-standi

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Taraflı Mobil Poster Standı 85 CM Aksesuarlar ve saklama kapları kategorisindeki MT Okul Gereçleri markali Çift Taraflı Mobil Poster Standı 85 CM uygun fiyat kaliteli garantili Mobil Poster Standı, reklam sektöründe olan şirketler ile iş yerinin, dükkanının yada şirketinin reklamını yapmakta yardımcı bir üründür MT 0324
Çift Taraflı Mobil Poster Standı 85 CM

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.