UA-87542483-1

Çift Taraflı Mobil Mantar Pano

Stok Kodu
MT 0208
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
0,00 TL + KDV
Seçenekler
BOY ÖLÇÜ
120 X 140 cm 120 X 200 cm 90 X 120 cm
0,00 TL
Paylaş :

Mantar panolarımızın farklı seçeneklerini incelediniz mi?

ÇİFT TARAFLI MOBİL MANTAR PANO

 Mobil Mantar Panolar, dinamik bir yapıya sahip olan müşterilerimiz için özel olarak  tasarlanan çok amaçlı kullanım özelliğine sahip mantar panolarımızdır.

Çift taraflı mantar pano kullanabilme özelliği ve tekerlekleri sayesinde istediğiniz yere kolayca taşınabilmesi sahip olduğu özelliklerden sadece birkaçıdır.

MT Mobil Mantar Panolar, ister kumaşlı mantar pano, ister kumaşsız mantar pano olarak hazırlanabilmektedir.Kumaşlı mantar panolarda standart olarak kullandığımız renkler mavi,yeşil ve bordo’dur. Diğer renklerde de üretim yapılabilmektedir.

 

3 farklı ölçü mevcuttur.   90x120    120x140     120x200


 Benzer ürün seçenekleri için https://www.ofismobilyamarket.com/Paravan-ve-panolar,LA_258-2.html#labels=258-2 linkini inceleyebilirsiniz.

 

cift-tarafli-mantar-pano


 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Çift Taraflı Mobil Mantar Pano Aksesuarlar ve saklama kapları kategorisindeki MT Okul Gereçleri markali Çift Taraflı Mobil Mantar Pano uygun fiyat kaliteli garantili Çift taraflı mobil mantar pano farklı ölçü seçenekleri ile tüm mekanlar için işlevseldir MT 0208
Çift Taraflı Mobil Mantar Pano

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.