UA-87542483-1

Bar masasi Modus

Stok Kodu
P 12004
KARGO ÜCRETİ
ALICIYA AİTTİR
TOPLU ÜRÜN ALIMLARI İÇİN
LÜTFEN TEKLİF İSTEYİNİZ
Fiyat
0,00 TL + KDV
0,00 TL
Paylaş :

Modus Bar masası kompact paslanmaz

Fiyat ve güncel stok için arayınız.
Tel:0212-220-92-16


 
 Akçaağaç
 
 Ceviz
 
 Venge
 
 Maun
 
 Beyaz
 
 03 Huş
Zamansız ve keskin. Klasik çizgileri ve sağlam karakteri ile MODUS masa farklı taban ve ölçülerde üretilir. Bu özelliği ile pek çok mekana adapte edebilme imkanı sağlar. Paslanmaz çelik tabanı ile dış mekan kullanımına uygundur. Sert ve keskin çizgilerden oluşan masa tasarımına uygun bir sandalye ile kombine edildiğinde mükemmel sonuçlar verir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Bar masasi Modus Masa ve sandalyeler kategorisindeki Papatya Bahçe Mobilyaları markali Bar masasi Modus uygun fiyat kaliteli garantili Modus Bar masası Zamansız ve keskin. Klasik çizgileri ve sağlam karakteri ile MODUS masa farklı taban ve ölçülerde üretilir. Bu özelliği ile pek çok mekana adapte edebilme imkanı sağlar. Paslanmaz çelik tabanı ile dış mekan kullanımına uygundur. Sert ve keskin çizgilerden oluşan masa tasarımına uygun bir sandalye ile kombine edildiğinde mükemmel sonuçlar verir. P 12004
Bar masasi Modus

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.