UA-87542483-1

Astor Cine BÜROSİT SİNEMA KOLTUGU

Marka
Stok Kodu
Astor Cine BÜROSİT SİNEMA KOLTUGU
Fiyat
0,00 TL + KDV
Seçenekler
RENK
5 KREM BEJ BORDO GRİ KIRMIZI MAVİ SARI SİYAH TURUNCU YEŞİL
0,00 TL
Paylaş :

 Ürün TS EN 12727 belgelidir. ASTORCİNE AT 28500
- Oturak tahtası 12 ± 1 mm kalınlığında ,ahşap papellerinin sıcak presleme işleminden imal edilir. Oturak süngeri 50±5 (dansite,kg/m³) yoğunluğunda, özel alüminyum kalıplarda enjekte edilerek imal edilir.
- Arkalık çelik karkastan imal edilir. Arkalık süngeri çelik karkas üzerine vücut ergonomisine uygun olarak 50±5 (dansite,kg/m³) yoğunlukta özel alüminyum kalıplarda üretilir.
- Çelik karkaslı arkalık ve tahtalı oturak süngerleri 8 mm laminasyonlu kumaş ile giydirilir.
- Arkalık ve oturak dış kısmını PP malzemeden imal edilmiş plastik kapak ile kapatılır.
- Ayak grubu elektrostatik boya ile boyanmış Ø 76x2,5 mm çelik boru taban sacı ile yere taması sağlanır,boru ayaktan uzanan metal karkas üzerine karkaslı arkalık süngeri monte edilir.Oturak ise sac takviyesi ile boru ayağa monte edilir.
- Grup başlarına isteğe bağlı ışıklı numaratörlük yada harflik yapılabilir.
KOLÇAK KISMI
- Metal karkas üzerinde 85±5 shore sertliğinde poliüretan malzemeden imal edilen bardaklıklı kolçak bulunur.
- Koltuğun her iki yanında bulunan sandıklar 8 mm laminasyonlu kumaş ile giydirilir ve üzerine numaratörlük monte edilir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
Astor Cine BÜROSİT SİNEMA KOLTUGU Sinema ve konferans koltukları kategorisindeki MT Ekonomik markali Astor Cine BÜROSİT SİNEMA KOLTUGU uygun fiyat kaliteli garantili ASTOR AS 25480 Astor sinema koltugu Yükseklik A 114 ± 1cm Genislik B 76 ± 1 cm Derinlik C 74 ± 1 cm Oturma Yüksekligi D 45 ± 1 cm Oturma Derinligi E 51 ± 1 cm Oturma Genisligi F 50 ± 1 cm Kolçak Yüksekligi G 25 ± 1 cm Astor Cine BÜROSİT SİNEMA KOLTUGU
Astor Cine BÜROSİT SİNEMA KOLTUGU

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.